نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد برکناری ساپینتو جدی شد نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا عبدولی برابر حریف اسپانیایی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی فرخی مقابل شین‌جی‌لی از چین | برتری برق‌آسای غلامرضا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه باشگاه استقلال بعد از شکست مفتضحانه | با سیدورف جلسه می‌گذاریم! CAS دنی آلوز را نقره داغ کرد
سرخط خبرها

برنامه‌های یوونتوس برای تمدید قرارداد رونالدو| عزم جزم تورین برای حفظ CR7

  • کد خبر: ۷۴۵۷۲
  • ۲۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۱
برنامه‌های یوونتوس برای تمدید قرارداد رونالدو| عزم جزم تورین برای حفظ CR7
رسانه‌های ایتالیایی روز گذشته از تداوم حضور رونالدو در یوونتوس پرده برداشتند و مدعی شدند فوق‌ستاره پرتغالی چهارمین سال پیاپی هم پیراهن بیانکونری را به تن خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رسانه‌های ایتالیایی روز گذشته از تداوم حضور رونالدو در یوونتوس پرده برداشتند و مدعی شدند فوق‌ستاره پرتغالی چهارمین سال پیاپی هم پیراهن بیانکونری را به تن خواهد کرد. از مدت‌ها قبل شایعات زیادی درباره آینده کریستیانو رونالدو مطرح شده است. درواقع بسیاری از گزارش‌ها حاکی از آن است که فوق‌ستاره پرتغالی قصد دارد از بیانکونری جدا شود، اما هنوز هیچ منبع معتبری این خبر را تأیید نکرده و خود رونالدو نیز تا این لحظه ابهامات را برطرف نکرده است. تا این لحظه نه ستاره پرتغالی درخواست ترک یووه را کرده و نه یوونتوس تلاشی برای جدایی از رونالدو داشته است و هر روزی که بدون انتشار خبر جدیدی در این‌باره می‌گذرد، ۲ طرف را به ادامه همکاری نزدیک‌تر می‌کند.


رونالدو تا پایان قراردادش در تورین می‌ماند

طبق ادعای گاتزتا، رونالدو برای سران یووه پیغام فرستاده است که به قراردادش پایبند می‌ماند و بی‌تاب بازگشت به تمرینات برای شروع فصلی جدید است. رونالدو طبق برنامه از ۹ روز دیگر باید تمرینات پیش‌فصل را شروع کند. به این ترتیب همه شایعات درباره جدایی رونالدو را باید پایان‌یافته تلقی کرد. فوق‌ستاره‌ای که گفته می‌شد راهی یونایتد یا پی‌اس‌جی می‌شود، درنهایت به‌جای صبرکردن برای تعیین‌تکلیف کیلیان امباپه در پاریس یا رسیدن پیامی از سوی شیاطین سرخ، تصمیم گرفت تا پایان قراردادش یعنی ژوئن ۲۰۲۲ در یوونتوس بماند.


برنامه بانوی پیر برای تمدید با CR۷

ژرژ مندس طبق ادعای رسانه‌های پرتغالی از چندی پیش گفتگو‌ها برای تمدید قرارداد رونالدو را شروع کرده است. او با سران یووه در تماس مداوم است تا به راه‌حلی مناسب برای تمدید قرارداد کریستیانو برسد. مشکل بزرگ در این راه دستمزد زیاد این بازیکن است. رونالدو تابستان ۲۰۱۸ با ۱۱۲ میلیون یورو و دستمزد ۶۰ میلیون یورو ناخالص از رئال راهی یوونتوس شد، ولی اکنون در پی همه‌گیری کرونا ادامه همکاری ۲ طرف با چنین دستمزدی غیرممکن است. درواقع یکی از دلایل پخش‌شدن شایعه جدایی رونالدو همین موضوع بود.


تمدید دوساله یا پنج‌ساله؟

طبق ادعای گاتزتا، ۲ طرف در حال بررسی ۲ روش هستند؛ اولی تمدید قرارداد رونالدو به‌مدت یک‌سال و تا ۲۰۲۳ است، تا او در ۳۸ سالگی برای انتخاب مقصد بعدی‌اش اختیار تام داشته باشد. رونالدو می‌تواند ۲ سال بعد به لیگی با فشار کمتر منتقل شود، یا اینکه تصمیم بگیرد همچنان در بالاترین سطح بماند.


روش دوم تمدید قرارداد به روش لیونل مسی است. مسی به‌تازگی با بارسلونا بر سر تمدید قرارداد پنج‌ساله با کسر دستمزد ۵۰ درصدی به توافق رسیده است. گاتزتا در این‌باره نوشته است که آیا رونالدو هم به تقلید از مسی چنین روشی را انتخاب می‌کند؟
فوق‌ستاره پرتغالی می‌تواند نیمی از دستمزد خود را ببخشد و درعوض قراردادی طولانی‌مدت را امضا کند. بدون‌شک این یکی از مأموریت‌های مهم ژرژ مندس است و او به‌خوبی می‌داند که مذاکرات با یوونتوس از همیشه حیاتی‌تر است.


عزم ستاره پرتغالی برای کسب توپ طلا

کریستیانو پس از حذف پرتغال در یک‌هشتم نهایی یورو ۲۰۲۰ به دست بلژیک، در تعطیلات تابستانی است. او مایورکا را برای تعطیلات انتخاب کرده است، ولی ۹ روز دیگر باید در کمپ یوونتوس حاضر شود. فصل گذشته برای او از لحاظ تیمی خوب نبود، ولی توانست آقای‌گل سری‌آ شود و در یورو ۲۰۲۰ نیز بهترین گل‌زن شد. شانس رونالدو برای کسب توپ طلا زیاد نیست و او احتمالا قافیه را به لیونل مسی خواهد باخت و همین موضوع انگیزه‌هایش برای درخشش در فصل پیش رو را بیش از پیش خواهد کرد. فصل بعد، فصل جبران مافات رونالدو خواهد بود؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->